Lekkere lunch in Zundert

Heeft u zin om na een lange dag te hebben gewandeld, een lekkere lunch in Zundert te nuttigen? Het is heerlijk om na wat rond te kijken, te winkelen of na het maken van een wandeling, even te zitten met een kopje koffie en een lekker belegd broodje in Zundert. Onze bakkerij in Zundert is hier uitermate geschikt voor. Wij hebben lekkere koffie, broodjes, taart en nog veel meer! Komt u ook eens langs?

Belegde broodjes voor uw lunch in Zundert

Bij onze bakkerij bieden wij u een lekkere lunch in Zundert aan. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden. We hebben verschillende lekkere belegde broodjes naar uw keuze. Broodjes kaas, een broodje met vlees, of kies een speciaal belegd broodje. Denk aan een broodje gezond of een broodje salsa. Heeft u zin in iets totaal anders? Ook dat regelen we voor u! Alles om er voor te zorgen dat u geniet van een lekkere lunch in Zundert.

Een gebakje bij de koffie

Naast dat wij uw lunch verzorgen, kunt u ook bij ons terecht voor een kopje koffie met wat lekkers. Het is heerlijk om na een poos hebben te gelopen, even te zitten met wat drinken met een gebakje. Bij onze bakkerij bent u ook daarvoor aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten koffie naar uw wens. Zin in een lekkere cappuccino of juist warme chocomel? Komt er aan!

Ook hoort bij de koffie natuurlijk iets lekkers. Bij ons kunt u zowel voor uw lunch in Zundert als voor gebakjes uit allerlei lekkere opties kiezen. Onze klanten kiezen vaak een lekker stuk taart bij de koffie. In onze bakkerij hebben wij een ruime keuze met taarten, zoals appelgebak, chocoladetaart, slagroomtaart en nog veel meer! Er zit altijd wel wat lekkers voor u bij. Zien wij u snel een keertje langs komen voor een stuk taart?

Lekker snoep in Zundert

Onze bakkerij verkoopt naast broodjes, taart en koffie, ook nog snoep. Niet zomaar snoep, maar écht lekkere snoep. U hoeft dus niet meer speciaal langs de snoepwinkel, want wij hebben een groot assortiment. Schepsnoep, snoeppakketten, chocoladepoppen, van alles! Bovendien, hebben we rond de feestdagen allemaal speciaal snoep. Rond bijvoorbeeld Pasen, hebben we allerlei lekkere dingetjes in het thema van Pasen. Chocolade eitjes, chocolade hazen, chocolade lolly’s in het thema van Pasen en nog veel en veel meer! Hetzelfde geldt voor feesten als het sinterklaas feest en kerst. Wij houden er van om rond deze feestdagen goed in de stemming te komen met allerlei lekkernijen. Daarom verkopen wij altijd lekker en vrolijk snoep met betrekking tot deze feestdagen.

Menu