Een lekker broodje in Zundert eten

Bent u op zoek naar een gezellige plek waar u een lekker broodje in Zundert kan eten? Na een hele ochtend te hebben rondgelopen is het lekker om een broodje te eten tijdens de lunch. Bij onze bakkerij in Zundert bent u van harte welkom om dit te komen doen. Wij zijn gepassioneerde bakkers, en houden ervan om voor onze klanten een lekkere lunch met belegde broodjes klaar te maken. Dit maakt hun dagje Zundert helemaal compleet. Zien we u ook binnenkort voor een lekkere lunch?

Een lekkere lunch met belegde broodjes

Onze bakkerij is een geschikte plek voor een lekkere lunch in Zundert. Wij verkopen allerlei belegde broodjes. Van een gewoon broodje kaas tot een broodje salsa, wij hebben het allemaal. Ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht. Wij doen ons uiterste best om voor u een lekker broodje klaar te maken. De passie voor ons vak maakt dat onze broodjes zo smaakvol zijn. Komt u ze ook eens proeven?

Een bakje koffie bij uw broodje in Zundert

Naast belegde broodjes kunt u ook bij ons langskomen voor een lekker bakje koffie. Enkel een broodje in Zundert is namelijk niet voldoende bij de lunch, dus serveren wij daar de lekkerste koffie of thee bij. Plof neer op ons terras en geniet van het uitzicht, terwijl wij u de lekkerste broodjes en wat te drinken serveren. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons even tot rust komt en wat tijd voor uw zelf neemt. Daar hoort natuurlijk een bakje koffie en wat lekkers bij.

Een stukje taart bij de koffie

Of u nu een lekker broodje in Zundert wilt nuttigen of een stuk gebak, bij ons kan het allebei. In onze bakkerij hebben wij namelijk ook taarten. Deze zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Heeft u binnenkort een feestje? Kom bij ons langs om een lekkere taart op te halen. Heeft u gewoon zin in iets lekkers bij de koffie? Ook dan regelen wij een lekker puntje voor u. Ook qua smaken taart hebben wij ruime keuze. Van chocolade, mokka en slagroom, tot kwark en appeltaart. Wij hebben dus zeker iets lekkers voor u klaarstaan.

Schepijs in de zomer

Ook in de zomer is het bij onze bakkerij feest. Wij verkopen dan namelijk schepijs. Niet is lekkerder dan na een warme zomerse dag waarin u veel heeft gelopen, een lekker ijsje te halen. Wij hebben verschillende heerlijke smaken schepijs voor u klaarstaan. Genoeg keuze dus. Er zit altijd wel iets bij dat in de smaak valt.

Menu