Bakkerij Zundert, vol met lekkernijen!

Bent u op zoek naar een bakkerij in Zundert waar u lekker kan lunchen of een bakje koffie kunt doen? Soms is het zo fijn om na heel wat uren te hebben rondgelopen in Zundert, even te zitten met een lekker broodje en een goede kop koffie. Bij Wouw da’s lekker bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij doen onze uiterste best om onze klanten een fijne, gezellige en vooral lekkere lunch te bieden. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Kom eens langs om ons grote aanbod te bekijken!

Lekker lunchen in Zundert

Voor een lekkere lunch in Zundert bent u bij onze bakkerij aan het juiste adres. Koffie, broodjes en nog veel meer lekkere dingen! Naast het lekkere eten, kunt u ook nog eens gezellig zitten en genieten van het mooie stadscentrum waar onze bakkerij in Zundert op uitkijkt.

Belegde broodjes in uw bakkerij in Zundert

Zin in een broodje in Zundert? Kom dan zeker even langs bij onze gezellige lunchroom. Wij hebben van allerlei lekkere dingen voor u klaar staan. Verschillende broodjes die goed en lekker belegd zijn. Een broodje vlees of een broodje gezond? Geen probleem! Van een broodje Salsa tot een simpel broodje kaas, wij hebben het allemaal! Er zit dus voor ieder wat wils bij, zelfs voor de vegetariërs onder ons.

Seizoensgebonden snoep

Wij vinden het altijd erg leuk als er feestdag voor de deur staat. Daarom hebben wij speciaal snoep te koop als het zo ver is. Met Pasen hebben wij bijvoorbeeld speciale paaseitjes, chocoladelolly’s, chocoladehazen en nog veel meer! Allemaal in het thema van Pasen. Rond de feestdagen op zoek naar écht iets lekkers en speciaals? Dat kunt u bij onze bakkerij in Zundert vinden! Want niet alleen met Pasen hebben wij lekkere dingen, maar ook voor feestdagen zoals kerst, sinterklaas en nog veel meer!

Schepijs en taarten

Naast onze heerlijke belegde broodjes, verkopen wij in onze bakkerij in Zundert ook andere heerlijke producten. Zo zijn wij gek op taart. U ook? Wij hebben allerlei verschillende soorten, die perfect zijn voor feestelijke gelegenheden of gewoon voor op een vrijdagmiddag. Taarten maken wij in allerlei soorten en smaken, van appeltaart tot chocoladetaart! Voor elke gelegenheid en ieders smaak hebben wij wat lekkers in de winkel staan. Benieuwd? Kom eens gezellig langs!

Ook verkopen wij schepijs in onze winkel. Ook hierin hebben wij verschillende soorten en smaken. Heeft u het na een lange, zomerse dag warm gekregen? Kom dan zeker even bij ons langs voor een lekker ijsje!

Menu